About21 | Gemini | Romanian Blogger | Writer | Journalism Student | Lover of simple things, quiet moments and stolen smiles. Hopeless romantic and an old soul. Made of words, stories, colors, imagination and mint.
____________

I was one of the Salem witches who escaped before being executed. I crossed the ocean and lived in London until the time of Jack the Ripper's murders, where i found a safe haven in South Calina. I married a country musician who died in the Second World War. After his funeral, I moved to New York, where i found a job as a journalist.

Now I am here and I write the story of a soul that lives so many lives when, in fact, I have too much imagination.  

~~~~~***~~~~~

Am fost una dintre vrăjitoarele din Salem care au scăpat înainte de a fi executate. Am trecut oceanul și am trăit în Londra până la vremea crimelor lui Jack Spintecătorul, unde am găsit un refugiu în Carolina de Sud. M-am căsătorit cu un interpret de muzică country, care a murit mai târziu în cel de-al Doilea Război Mondial. După înmormântarea lui m-am mutat la New York, unde m-am angajat ca jurnalistă.


Acum sunt aici și scriu povestea unui suflet care a trăit atât de multe vieți când, de fapt, am prea multă imaginație. Este jocul pe care-l joc în fiecare săptămână când trebuie să mă prind despre ce să scriu mai departe. Genul de provocare care mă menține ocupată și care mă determină să îmi pun căpșorul la treabă într-un mod creativ, lipsit de inhibiții. Uneori pierd, iar alte ori câștig pariul cu mine însumi și reușesc să-mi depășesc limitele, atât scriitoricești cât și de organizare.

Dincolo de acest aspect care ține mai mult de partea de regie decât de produsul final, sunt de părere că toți avem o poveste pe care oamenii vor să o audă, din care alții se pot inspira și pot evolua. Cu acest blog îmi spun povestea, dar nu este despre mine cât despre modul în care sper că reușești să te regăsești în munca și în cuvintele mele.

_____________
Pentru propuneri de postări sau de colaborări 
mă puteți contacta la theowlbyadalowood@gmail.comPentru că sunt o persoană mereu activă, care trebuie mereu să lucreze la ceva și care nu poate sta locului nici măcar o secundă, pe lângă blog lucrez în paralel și la alte proiecte, dacă le pot spune așa. Mai jos o să las poza de prezentare a fiecăruia, o scurtă descriere și linkul care vă duce la pagina respectivă. 


Singurul cont de social media pe care nu-l neglijez atât de mult este instagram, acolo postez cel mai des și puteți găsi tot felul de desene, care mai de care mai diferite care uneori nu au nicio treabă unul cu altul, dar la care lucrez cu drag și îmi exersez și mintea în momentul în care sunt nevoită să gândesc un caption. Dacă la poze scap și fac doar 5-10 din care să aleg una mai ok, la caption e cu totul altă poveste, una care include bătăi de cap și nervi pe hashtag-uri.

Pe instagram mă găsiți aici.Pe la începutul lui 2020 m-am gândit că ar fi o idee bună să îmi public poveștile pe blog, iar la câteva luni după am postat primul capitol, seria continuă, plus alte povești pe care le voi posta în timp. Oricum aveam obiceiul să mai postez din când în când câte o poveste scurtă, dar acum redirecționez blogul spre partea de scriere creativă și de poveste. În povești sunt și mici hint-uri la unele postări pe care le-am scris dar și cu privire la Ada Lowood, care are propria ei poveste și care practic face parte din lumea în care s-au întâmplat povestioarele de pe blog. 

Găsiți lista cu poveștile aiciUrmăream diferite canale de youtube care postează un anumit tip de muzică și am început să mă gândesc de ce nu avem și noi un astfel de canal, mai ales că avem atât de multe melodii frumoase pe care puțină lume de știe iar trupele românești merită și ele promovate, chiar și cei care cântă din cele mai ascunse cotloane ale muzii underground. Postez în mare parte cântecele care îmi plac, dar primesc cu drag propuneri.

Puteți asculta aici.

        

Podcast-ul este un proiect încă în lucru dar care are la bază diferite povești de la crime nerezolvate până la teorii extraterestre și povești cu fantome, povești și întâmplări care lasă loc de dezbatere și interpretare.

Puteți asculta aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci