03.04.2019

Povestea lui Jade Rushen


Descriere:
Suficient de timidă, dar nu destul încât să dea peste cap întreg sistemul creat de popularitate. Jade se decide să demonstreze că nu e vorba de statutul tău social atunci când vrei să fi popular, ci doar de propria ta persoană. Începe o serie de minciuni care nu fac decât să frângă legături cu oameni la care ține, însă, ies la iveală cei care au fost mereu alături de ea.

O poveste despre prietenie, hotărârea de a schimba ceva și suferința unei fete care a trăit mereu în umbra celor din jurul ei.

Păreri :
,,Am adorat povestea, personajele și felul superb de a descrie. Chiar dacă la început eram ușor confuză din cauza atâtor nume, acum îmi sunt toți nesperat de familiari. Am adorat-o pe Antide, totul la ea mi s-a părut special, la fel și în cazul lui Hunter. Oh Doamne, și Jade! În Jade am descoperit partea aceea slabă a mea pe care o reneg mereu. Iubesc cel mai mult conflictul dintre popularitate-anonimat. L-ai surprins atât de frumos și mi-ai trezit în minte niște nostalgii- momente în care nu mă regăseam în grupul de prieteni, teama de a nu fi abandonată de aceștia și aș putea să tot continui... Felicitări pentru o carte superbă, mi-a plăcut enorm!” - |Monet|
Puteți citi cartea aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu