01.01.2019

Hotărâri de ordin general 2019


2018 mi-a adus experiențe frumoase și momente unice la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Am învățat să fac machetare de ziar și să fac montaj de știre pentru TV la două instituții de presă locale. Au fost momente în care am plâns după oameni frumoși pe care sunt foarte recunoscătoare că i-am întâlnit și pe care mi-aș dori să-i revăd într-o zi. Am văzut locuri și am îndrăznit să-mi întrec limitele cu o încăpățânare specifică mie, mânată de curiozitate și de dorința de a mă ține departe de what if.

Într-o zi vei spune povestea mai departe și vei ajunge să te întrebi de ce te-ai abătut de la drum, de ce ai ales să ocolești când puteai să treci, ca apoi, după durere să ajungi în punctul în care îți dorești să fi? Sunt momente în care trebuie să calci pe cărbune încins pentru a putea simții bucuria pe măsura isprăvii făcute. 

Amuzant cum fiecare calitate pe care o observi la tine are și un antonim, dar care pare atât de mărunt în comparație cu fericirea din inima ta în momentul în care înveți lucruri noi despre tine. Sunt mai conștientă de minusuri decât de calitățile pe care le am. De fiecare dată când cineva mă felicită pentru ceva simt că vorbește despre altcineva total diferit de mine, când de fapt, realitatea e alta.

2018 m-a învățat să fiu calmă, că lucrurile cer timp și (în ciuda nerăbdării de care pot da dovadă în unele situații) că uneori e mai bine să te lași dus de val și să privești lucrurile așa cum sunt și nu cum ai vrea să fie, să cauți versiunea reală și nu ideală a ta.

DACĂ ÎȚI ESTE FRICĂ, DU-TE! DACĂ NU ȘTII CUM, OBLIGĂ-TE! ȘI PROFITĂ DE TOATE OPORTUNITĂȚILE PE CARE DRUMUL ȚI LE OFERĂ, FII PREZENT! 
- Andrei Marica 

Acestea sunt cuvintele care mi-au schimbat percepția în ceea de-a doua jumătate a anului (puteți vedea întregul discurs aici), iar în ceea ce privește anul ce urmează, sunt lucruri de care trebuie să țin cont. 

De aceea, în 2019 îmi propun:
_____________
•să devin un om mai bun
•să fiu mai puțin indecisă
•să îmi rezerv timp pentru mine
(măcar o oră pe zi în care să fac ceva care mă face să zâmbesc)
•să nu mai uit să respir în momentele de presiune
•să îmi ascult intuiția
•să trec prin provocări cu zâmbetul pe buze
•să nu mai fac lucrurile cu jumătăți de măsură 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

AMP gtag demo

Make it so.