About


20 | Gemini | Romanian Blogger | Writer | Journalism Student | Lover of simple things, quiet moments and stolen smiles. Hopeless romantic and an old soul. Made of words, stories, colors, imagination and mint.
____________

I was one of the Salem witches who escaped before being executed. I crossed the ocean and lived in London until the time of Jack the Ripper's murders, where i found a safe haven in South Calina. I married a country musician who died in the Second World War. After his funeral, I moved to New York, where i found a job as a journalist.

Now I am here and I write the story of a soul that lives so many lives when, in fact, I have too much imagination.  

~~~~~***~~~~~

Am fost una dintre vrăjitoarele din Salem care au scăpat înainte de a fi executate. Am trecut oceanul și am trăit în Londra până la vremea crimelor lui Jack Spintecătorul, unde am găsit un refugiu în Carolina de Sud. M-am căsătorit cu un interpret de muzică country, care a murit mai târziu în cel de-al Doilea Război Mondial. După înmormântarea lui m-am mutat la New York, unde m-am angajat ca jurnalistă.


Acum sunt aici și scriu povestea unui suflet care a trăit atât de multe vieți când, de fapt, am prea multă imaginație. 
Este jocul pe care-l joc în fiecare săptămână când trebuie să mă prind despre ce să scriu mai departe. Genul de provocare care mă menține ocupată și care mă determină să îmi pun căpșorul la treabă într-un mod creativ, lipsit de inhibiții. Uneori pierd, iar alte ori câștig pariul cu mine însumi și reușesc să-mi depășesc limitele, atât scriitoricești cât și de organizare.

Dincolo de acest aspect care ține mai mult de partea de regie decât de produsul final, sunt de părere că toți avem o poveste pe care oamenii vor să o audă, din care alții se pot inspira și pot evolua. Cu acest blog îmi spun povestea, dar nu este despre mine cât despre modul în care sper că reușești să te regăsești în munca și în cuvintele mele.

Puteți citi povestea blogului aici
_____________
Pentru propuneri de postări sau de colaborări 
mă puteți contacta la theowlbyadalowood@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu