13.01.2016

Puțin prea interpretat, dar destul de bun


Toți vream să facem parte într-un fel sau altul din lumea umbrelor, iar prin intermediul romanelor lui Cassie Clare, a serialului și eventual a filmului putem face acest lucru, fiind astfel singurele surse de acces în lumea vânătorilor de umbre și a locuitorilor Lumii de jos.

După aproape un an de la confirmarea oficială a serialului și anunțarea cast-ului- moment în care recunosc că am stat trează să aflu cine va juca de data aceasta personajele noastre preferate din romanele Cassandrei Clare; cel puțin cele care au fost publicate de Leda- vreau să spun că am așteptat premiera cu sufletul la gură. 

În acest moment, sunt puțin surprinsă de cât de multe detalii au putut schimba față de carte sau de film, unde personajele erau interpretate pe persoane complet diferite față de cast-ul actual, iar acțiunea era cu mult mai apropiată de cea a cărții spre deosebire de serialul oferit de FREE FORM- o să mă obișnuiesc destul de greu cu noul nume pentru că Abc family suna diferit. Întregul colectiv care include actorii personajelor Cassandrei Clare a fost extrem de implicat în fandom, în sensul că răspundeau la întrebări și lucruri de genul ăsta. I-am urmărit încă de la început și pot spune că am văzut numai zâmbete, veselie, muncă grea și o grămadă de secvențe din serial, ceea ce înseamnă că s-au promovat destul de mult, dar implicarea noilor chipuri ale lui Jace, Clary, Alec și Izzy este chiar impresionantă.

Cu doar câteva ore în urmă, când am găsit serialul ( primele două episoade, mai exact) pe geektv, nu am avut curaj să dau play inițial pentru că îmi era teamă că ar fi putut fi o dezamăgire pentru toată lumea, atâta publicitate și dedicare pentru ceva nepotrivit sau nesatisfăcător pentru fani. Am dat play, în cele din urmă, și pot spune că a fost chiar interesant. Personajele au fost conturate incredibil de bine, scenariu bun, ușor de urmărit, mai ales fără subtitrare, totul e foarte bine realizat, cu excepția unui mic detaliu care mi-a atras atenția și despre care nu vă voi spune pentru că ar însemna să stric surpriza de-a urmări serialul, totuși sper că-l veți sesiza și voi. 

E puțin prea interpretat, dar destul de bun, în sensul că te prinde, iar asta din cauza acțiunii și a acelor mici schimbări din plot care te împiedică măcar să ghicești ce urmează să se întâmple cu personajele și chiar dacă cast-ul nu a fost chiar ceva așteptat de noi, mai ales că mulți voiam vechii actori ( cei din film) cred cu certitudine că serialul e în regulă. Îmi place, abia aștept să vină miercuri pentru a vedea continuarea. 

Ochii lui Dominic Sherwood sunt absolut demențiali, adică, are heterocromie, iar toată chestia asta e absolut genială, dar și faptul că s-au decis să păstreze asta în serial, ca o caracteristică a lui Jace. Alec nu are ochi albaștrii așa cum ar fi trebuit, dar Matthew Daddario este perfect pentru Alec. Ce aș mai putea spune iar voi să nu știți deja? Probabil nimic în plus, oricum. E un serial interesant, cu personaje pe care le iubim, am așteptat atâta timp, cred că e în regulă și că merită vizionat. Încă nu îmi vine să cred că e în sfârșit aici, așa că nu mai continui pentru că vreau cu adevărat să aflu și părerile celorlalți vizavi de serial.

Sursă poză http://movieweb.com/shadowhunters-tv-show-trailer-mortal-instruments/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci