19.09.2015

Procesul de alegere a unei facultăți


Cumva s-a întâmplat minunea și mi-am călcat pe lene pentru documentarea pentru facultăți. Deși îmi este clar de foarte mult timp la ce facultate voi aplica ( dar nu și orașul ) mi s-a spus că trebuie să fac puțină cercetare în ceea ce privește facultatea. Mi-a fost frică că nu voi avea suficient timp sau îmi va fi prea lene pentru a săvârși acest lucru, dar azi s-a întâmplat să fiu suficient de determinată încât să dedic o zi întreagă căutărilor. 

Facultatea este importantă, și chiar singurul mediu de învățare care ne pregătește cu adevărat pentru viață, liceul și generala fiind doar pentru cultura generală. Sincer, nu am nici cea mai vagă idee ce ar trebui să caut pe site-ul facultăților, dar m-am decis să caut informații despre ele, dar și părerile absolvenților. După ce am citit totul despre ei am realizat că nu sunt prea multe chestii pe site, dar chiar și așa facultatea pare destul de impresionantă.

Cei mai mulți dintre noi suntem indeciși în ceea ce privește facultatea pe care vrem să o urmăm. iar dacă nu ne gândim din timp probabil vom aplica pentru vreo facultate cu profil random, apoi vom regreta alegerea făcută imediat ce vom vedea materia. Dacă nu facem de acum ce ne place e imposibil să ne dăm seama pe ultima sută de metrii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci