03.09.2015

Followeri care vor un follow în schimb

Știți și voi sentimentul ăla când vedeți 100 de folower-ii pe instagram sau twitter și apoi vă treziți că aveți 90 și ceva. Ei bine, genul ăsta de followeri - după cum probabil știți - sunt cei care caută follow back. Disperați după followeri te urmăresc și apoi gata, intră pe profilul tău și apară butonul cu unfollow ( nu mă îndoiesc că unii fac chestia asta ca un fel de sport, în sensul că nu se mai uită dacă îi plac tweet-urile tale, pur și simplu dă umfollow și nu va mai avea niciodată de a face cu tine )
Nu suport chestia asta cu unfollow-urile. La început le dădeam follow celor care începeau să mă urmărească, până realizam că unele postări erau nașpa și nu voiam să le mai văd. Le-am dat unfollow și apoi am început să am și eu unfolloweri pentru că, vai, nu mi-au plăcut postările lor și ( mda ) m-am decis să-i scot din listă. Din punctul meu de vedere, numărul urmăritorilor nu este chiar așa de important. Contează doar ca acele persoane să te urmărească cu adevărat. Aplicațiile alea special concepute pentru creșterea follower-ilor mi se par complet nepotrivite, pentru că mulți dintre noi facem urmăritorii aceia în mod corect și nu schimbăm câteva cifre pentru a arăta că vai, sunt tare că am 1k followeri, nu. Pe instagram urmăresc peste 600 de persoane, dar nu pentru a fi urmărită la rândul meu, este doar pentru că ador fotografiile cu peisaje și cele artistice, iar în lista mea de followeri, pe lângă persoane ( printre care foarte mulți fotografi ) pe care le cunosc, am persoane ale căror imagini îmi plac.
Data viitoare când vă urmărește o persoană dubioasă, care nu are nimic în comun cu voi, vă asigur că în scurt timp va anula follow-ul dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci