23.09.2015

Fandom-uri infinite


Am mai scris acum câteva luni un articol despre fangirling și cumva azi am simțit că trebuie să abordez din nou subiectul. Vine luna octombrie, iar unii dintre voi probabil știți la ce mă refer. Începe sezonul 11 din Supernatural, sezonul 3 din Sleepy Hollow, sezonul 2 din iZombie și alte seriale pe care nu le urmăresc, dar sunt sigură că mai apar luna asta. Fangirling-ul valabil la cărți, filme ( și muzică să zicem ), lumea ne credea adesea nebuni când începem să ne zâmbim când vedem o poză cu Benedict Cumberbach sau Tom Hiddleston sau orice alt actor ( sau actriță- în cazul fanboy-ilor ) . 

Acum câteva luni, înainte de terminarea anului școlar anterior și începutul ( calendaristic al ) verii, un tip random din liceu m-a apucat de braț și i-a zis celui de lângă el fata asta e frumoasă, da, păi...oricine ar fi fost  îi mulțumesc pentru compliment. Exact după faza aia, am strigat după el că nu e Major din IZombie, ceea ce mi se pare incredibil de stupid acum. IZombie conține o cantitate imensă de dramă și cumva te fascinează. Mă durea când vedeam că Major e bătut și nu era numai în cazul lui, și la cărți trec prin astfel de sentimente. 

Pentru mine personajele sunt alter-ego-uri ale personalității mele și cumva chiar mă regăsesc în Liv sau în Percy sau în orice alt personaj de care am mai dat vreodată. La izombie am trecut prin sentimente puțin prea profunde pentru mine și toată lumea îmi spunea să mă liniștesc puțin ( că nu e capăt de țară că a fost bătut Major sau că a murit Lowell- aproape am plâns pentru Lowell ) pentru a nu face vreun infarct sau ceva din cauza adrenalinei. S-a terminat sezonul și apoi m-am liniștit, nu am mai avut sentimente atât de amplificate până acum ( deși probabil voi începe iar acum că apare sezonul 2 ) Le-am avertizat deja pe fete de acest nou sezon pentru a nu se speria dacă se trezesc din nou cu mine că mă uit ca un cățel la telefon atunci când citesc spoilere. 

*Scuze pentru spoilere! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci