25.09.2015

Desenatul pe pereți


Când a început școala, ni s-a dat o clasă nașpa, acum, o profesoară ne-a dat o idee sclipitoare, și anume să înfrumusețăm clasa cât de bine putem, precum un motto scris undeva deasupra tablei, pereți desenați cu tot felul de chestii etc...

Ideea în sine este foarte bună, dar desenatul în sine pe pereții școlii nu este chiar ceva ce ne este permis să facem, dar putem desena pe coli ( sau ceva de genul ăsta ) și putem face un fel de tablouri, Sunt atâtea chestii pe care le putem face pentru a înfrumuseța clasa, și totuși parcă și văd că nu va pune nimeni niciun deget pentru a decora pereții. 

Dacă aș fi putut, până acum aș fi desenat pereții din propria-mi cameră în mii de moduri, dar nu am avut permisiunea să fac asta și ( mda ), sper că vom reuși să facem asta chiar dacă este pe coli. Activitatea asta este incredibil de creativă, am lucra toți împreună și cumva chiar ne-am apropria ca și clasă ( în măsura în care suntem apropriați decât la chiul ). Am mari speranțe că vom reuși cumva să facem acest lucru și mi-ar plăcea să fiu dezamăgită, dar se mai întâmplă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci