20.09.2015

Cât de mult se pot lăuda unele persoane


Probabil ați observat și voi plăcere unora de a vorbi întruna despre ei. Ei bine, mulți avem tendința de a ne lăuda cu anumite lucruri pe care le facem, unii mai mult decât alții, dar în orice caz nimănui nu îi plac lăudăroșii. Sunt persoane, care pur și simplu se bagă în seamă atunci când vrei să faci o conversație și pur și simplu se bagă în seamă spunând lucruri despre ele despre care poate nu ne pasă, deși nu spunem nimic. 

Nu știu ce să spun despre aceste persoane, pentru că am și eu  momente în care mă laud în prostie, dar la un moment dat văd că oamenii se plictisesc și schimb subiectul, dar nu continui să trăncănesc despre mine. Doar pentru că ai avut o vară minunată asta nu înseamnă că trebuie să ne stresezi pe noi, pentru că dacă vorbești prea mult despre un anumit lucru oamenii se plictisesc, iar unii dintre ei pot fi geloși datorită poveștilor tale pentru că nu toți am avut posibilitatea de a avea o vară epică.

Poate, când vezi că o persoană începe să povestească chestii care te deranjează ar trebui să încerci să schimbi subiectul cât mai subtil posibil, în acest fel, lauda dispare, iar dacă nu funcționează, eu plec pur și simplu. Am locul meu acolo în școala aia și am unde merge în cazul în care nu am chef să ascult pledoariile altora sau din cine-știe-ce alte motive. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PODCAST

Popular Posts

Analytics- să nu ștergi asta că jar mănânci