Avalanșa de sentimente pe care o fangirl o trăiește zilnic

Serialele tv sunt un mijloc bun de a-ţi ocupa timpul, mai ales că posturile cunoscute precum CW sau ABC family se bat pentru a scoate cât mai multe seriale, indiferent dacă acestea ajung să fie anulate fără să fi primit măcar un final binemeritat, unele încheiându-se brusc în mijlocul acţiunii.
Un serial bun, este acela care te face să simţi că faci parte din acţiune, că ţii la personaje la fel de mult precum protagonistul. Ei bine, agonia unui episod plin de suspans şi de întâmplări aruncate ca nişte bombe asupra noastră reuşesc să ne afecteze mai mult sau mai puţin ( depinzând acum şi de serial în sine ).
Scriitorii se luptă să creeze povestea cât mai încurcată cu putinţă doar pentru a- şi păstra fanii ( furaţi de alte seriale ) care nu încetează să urmărească serialul respectiv deoareve acesta devine din ce în ce mai interesant pe parcursul fiecărui sezon.
Un storyline bine conturat constă în exploatarea fiecărui detaliu minor, care poate genera la rândul lui alte detalii minore, care se transformă la un moment dat într-un întreg. Episodul în sine fiind bine gândit şi gata de difuzat pe post.

0 Comments